Kär i blommor

IMG_2774-3.jpg

Nu har det gått 2,5 månad sedan jag flyttade tillbaka till Kiruna och redan nu stundar våren i skåne. Jag ser mina vänner posta bilder och skriva till mig att det är strålande sol och varma temperaturen och vet ni, som jag saknar denna tid i skåne. När alla knoppar börjar slå ut och mina körsbärsträd började blomma.

Jag älskar vinter och snö och är så glad och tacksam att jag är tillbaka till Kiruna men vissa saker kommer jag få bortprioritera, bland annat odlingen. Jag har köpt hem en del krukväxter till hemmet men det är så svårt att få dem att trivas. Jag har fönster som drar in kalluft och sen har vi ju inte haft så mycket sol förrän nu, när det bara blir ljusare för varje dag.

Så istället för krukväxter så får jag njuta av fina snittblommor och det finns få saker som gör mig så glad som att komponera ihop egna buketter och fylla hemmet med färska blommor. Hade jag kunnat åta mig ännu ett yrke i dagsläget så skulle det nog bli florist, jag tycker det är så underbart att få arbeta kreativt med blommor.

Jag är kär i blommor.

LOVE / K

Gravidfotografering med REBECCA LUNDH

3Z4A0673.jpg

Äntligen fick jag det dokumenterat, min graviditet.

Den underbara fotografen Rebecca Lundh från Kiruna var den som skapade mig ett minne för livet.

Rebecca Lundh har bland annat tagit denna bild på mig samt min frontcover som du möts av när du kommer in på min sida. Vilken skicklig fotograf hon är och så idérik!

Följer du inte henne på instagram så gå in direkt och följ henne på rebeccalundhcom

Längtar redan efter fler photoshoots tillsammans med denna skickliga fotograf.

LOVE / K