Kär i blommor

IMG_2774-3.jpg

Nu har det gått 2,5 månad sedan jag flyttade tillbaka till Kiruna och redan nu stundar våren i skåne. Jag ser mina vänner posta bilder och skriva till mig att det är strålande sol och varma temperaturen och vet ni, som jag saknar denna tid i skåne. När alla knoppar börjar slå ut och mina körsbärsträd började blomma.

Jag älskar vinter och snö och är så glad och tacksam att jag är tillbaka till Kiruna men vissa saker kommer jag få bortprioritera, bland annat odlingen. Jag har köpt hem en del krukväxter till hemmet men det är så svårt att få dem att trivas. Jag har fönster som drar in kalluft och sen har vi ju inte haft så mycket sol förrän nu, när det bara blir ljusare för varje dag.

Så istället för krukväxter så får jag njuta av fina snittblommor och det finns få saker som gör mig så glad som att komponera ihop egna buketter och fylla hemmet med färska blommor. Hade jag kunnat åta mig ännu ett yrke i dagsläget så skulle det nog bli florist, jag tycker det är så underbart att få arbeta kreativt med blommor.

Jag är kär i blommor.

LOVE / K