COACHING.

 
3Z4A0810.jpg

PEPPCOACHING

Denna typ av coaching riktar sig till alla, både till den som fastat i livet och inte vet vart man vill men också till den person som önskar få hjälp med att komma vidare i processen i att nå sina drömmar. Den riktar sig också till dem som har massor med idéer men som trasslat in sig och inte vet var och hur man ska börja för att komma ur trasslet och komma vidare.

Vill man boka in enstaka samtalstillfällen och inte teckna upp sig på ett helt coachingpnogram så går detta jättebra.

Jag coachar även online.

För pris skicka mig en förfrågan här

LEDARSKAPSCOACHING

Denna coachning hjälper dig som ledare att bättre förstå dig själv i ditt ledarskap. Vi går igenom dina och företagets mål och ser över hur du leder din personalgrupp. Hur delegerar du och vart lägger du din tid?

Detta är bara några punkter som tas upp i detta coachingprogram.

Såklart går det fint att skräddarsy ett ledarskapsprogram för just din verksamhet samt boka in enstaka coachingtillfällen om så önskas.

Jag coachar även online.

För pris skicka mig en förfrågan här

 

SAMARBETE

SPIS i Kiruna bokade ett helt företagspaket.  Det innefattade bland annat ledarskapscoaching för 4 av deras chefer men också 2 motivationsföredrag för hela personalstyrkan.  Paketpris ges på förfrågan.    Foto: Rebecca Lundh

SPIS i Kiruna bokade ett helt företagspaket.

Det innefattade bland annat ledarskapscoaching för 4 av deras chefer men också 2 motivationsföredrag för hela personalstyrkan.

Paketpris ges på förfrågan.

Foto: Rebecca Lundh