Året var 1994, jag var då 5 år gammal. Min mamma fick beskedet att hon fått cancer. I 20 år stod jag bredvid hennes sida tills hennes kropp inte orkade kämpa mer. Som liten hittade jag verktyg för att lindra smärtan som anhörig. Jag valde att fokusera på saker som gjorde mig glad och som fick mig att tänka på andra tankar än på den värsta av alla, att mamma skulle dö.
 
Coaching/Föreläsning/Konst
Idag arbetar jag som coach, föreläsare och designer. 3 yrken som jag brinner för och som ger mig stor glädje i livet. Jag har dock en bakgrund där jag under mina tidigare år arbetat som bland annat säljare, servitris, receptionist, butikschef i flertalet branscher och kommunikationschef för ett coachingföretag. År 2013 valde jag att starta eget företag med fokus på välgörenhet. Genom min konstnärliga ådra kunde jag vara med och göra skillnad. Detta växte sedan och idag driver jag en ideell organisation Fallondrin Fights Cancer samtidigt som jag gör det jag älskar allra mest, arbeta mot mina mål och visioner.

Idag var gårdagens framtid så se till att skapa dig förutsättningar för att känna glädje och motivation i nuet för att morgondagen ska bli just den dag då du når dina mål.
— Kimberley Ahlström

Mina meriter
  • 2017 NOMINERAD - Årets KULTURSTIPENDIUM Trelleborg
  • 2015 ÅRETS FÖREBILD, Kiruna Näringslivsgala 
  • 2014 BEST SERVICE CUSTOMER AWARD, SPECSAVERS
  • 2012 STJÄRNSÄLJARE, KICKS Kosmetikkedja
  • 2008 BÄSTA ENTREPRENÖRSANDA, ProCivitas Privata Gymnasium